В стил "Роналдо": Асът на ЦСКА, вкарал на Ман Юнайтед в голово шоу (ВИДЕО)


В стил "Роналдо": Асът на ЦСКА, вкарал на Ман Юнайтед в голово шоу (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1337 0

Чаканият с огромен ентусиазъм в ЦСКА Лиъм Купър вече официално е част от "армейците". Надеждите на фенове и ръководство са да внесе професионализъм и стабилност не само в отбраната на тима, но и цялостно в съблекалнята.

Голът на Лиъм Купър срещу Манчестър Юнайтед

Лиъм Купът

Купър е същинска легенда в Лийдс, като може да се похвали със солиден опит и във Висшата лига на Англия. Нещо повече - въпреки позицията му на терена, той има попадение срещу Манчестър Юнайтед.

Това се случва на 20 декември 2020 година, когато се стига до същинско голово зрелище на "Олд Трафорд". Тогава "червените дяволи" надделяват с 6:2, а на полувремето резултатът е 3:1, като голът за гостите е дело именно на Купър.

Той се извисява във въздуха с отлично премерен отскок и насочва топката максимално прецизно в долния ъгъл на вратата. Можете да се насладите на изпълнението му чрез кадрите по-долу в материала (голът му е на 59-ата секунда от видеото).

Появи се и информация колко е рекордната заплата на Лиъм Купър, която получава в ЦСКА.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички