Въпросът за милиони: Кой дърпа конците в ЦСКА - признание след оттеглянето на Стоичков!


Въпросът за милиони: Кой дърпа конците в ЦСКА - признание след оттеглянето на Стоичков!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7150 0

От ЦСКА излязоха с допълнителна информация след неочакваната новина във вторник, че акциите ще си предаде легендата Христо Стоичков. До решението се стига, след като ветеранът приел отговорна позиция към ФИФА. 

Има и други над директорите

На "Армията" приветстваха обаче нападателя в чисто новия Управителен съвет в състав: Христо Стоичков, Данаил Илиев и Ангел Борисов. Тримата стоят най-високо в пирамидата на клуба, а под тях остават директорите Филип Филипов, Михаил Александров и Стоян Орманджиев. 

Съобщението на ЦСКА

"Легендата на ЦСКА Христо Стоичков ще се присъедини към елитния управленски екип на световния футбол като отговарящ за проектите на ФИФА в Източна Европа. Досега г-н Стоичков беше акционер в ЦСКА, но тъй като формално представлява конфликт на интереси да бъде собственик на футболен клуб и едновременно с това да заема пост във ФИФА, той прехвърли акциите си на мажоритарния собственик на ЦСКА.

С цел по-ефективно и прозрачно управление на ЦСКА, към фондацията – собственик на клуба, се учредява Управителен съвет в състав: Христо Стоичков, Данаил Илиев и Ангел Борисов. По този начин г-н Стоичков ще запази влиянието, тежестта и доверието си в ЦСКА. 

Убедени сме, че опитът, авторитетът и любовта към футбола, които Христо Стоичков притежава, ще осигурят мощен импулс за развитието на любимата игра в източноевропейския регион, за България и ЦСКА. Сигурни сме в неговия успех и му пожелаваме здраве и постижения в новата мисия", написаха от "Армията" на официалния си сайт. 

Още: Илиан Антонов притеснил треньорския щаб на ЦСКА

Илиан Илиев-младши с най-добра статистика в кариерата при баща си, но избра да се докаже в ЦСКА

ЦСКА представя официално Александър Томаш и щаба му в петък

Турски клуб се интересува от играч на ЦСКА, но е бил разочарован

Изненада: Появи се нов вариант за стадион за първото домакинство на ЦСКА с фенове

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички