"Започваме": ЦСКА обясни за стадиона - каза защо са стартирали по тъмно (ВИДЕО)


"Започваме": ЦСКА обясни за стадиона - каза защо са стартирали по тъмно (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

937 0

От ЦСКА излязоха с официално съобщение, в което обявиха: "Започваме". Разбира се, визира се стадион "Българска армия", където бе стартирана втората фаза от реконструкцията.

ЦСКА започна втора фаза от реконструкцията на "Българска армия"

"Армейците" обясниха защо това се е случило по тъмно, като освен това поясниха, че на терен днес са били изпълнителният директор на ЦСКА Радослав Златков, представителите на „Спортни имоти Българска армия“ Ангел Борисов и Георги Банов, както и от директорите на клуба Филип Филипов, Стоян Орманджиев и Михаил Александров.

Ето цялото съобщение без редакторска намеса + видеото:

"Започваме!

Вчера вечерта стартирахме втора фаза от реконструкцията на ст. „Българска армия“. За да не причиним дискомфорт на посетителите на Борисовата градина, техниката влезе на стадиона след 20:00 ч. Днес стартират изкопните дейности и започва така чаканата същинска фаза от модернизацията на нашия дом. Тази сутрин теренът беше посетен от изпълнителния директор на ЦСКА Радослав Златков, представителите на „Спортни имоти Българска армия“ Ангел Борисов и Георги Банов, както и от директорите на клуба Филип Филипов, Стоян Орманджиев и Михаил Александров.

Бихме искали да обърнем специално внимание на факта, че движението на техническите средства в парка по време на целия процес ще се извършва, като се спазват най-високите екологични норми.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Прочети повече за фаза II тук shorturl.at/gC75I" - написаха от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички