Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург


Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8582 0

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че на 16-годишна възраст пожелава да напусне РБ Залцбург. А причината е... скучен лагер.

Австрийците му дават всичко, дори и работа на баща му

Крилото се чувства много добре в австрийския клуб, който изпълнил всичките му лични условия и дори дал работа на баща му. Хисри Бютучи имал задачата да вози сина си на тренировки. Но решава да си тръгне, след което осъзнава, че е допуснал грешка.

Бютучи успява да изнерви спокойния Ралф Рангник

Още: Нападател подсили ЦСКА в сряда, очакват се още двама

Защо напуска тийнейджърът?

"По-късно разбрах грешката си, защото тогава бях млад и не мислех за някои неща. Ако бях с ума си, никога нямаше да си тръгна. В Залцбург изпълниха всички мои условия, дадоха ми къща, а семейството ми беше с мен", спомня си косоварят.

"Проблемът беше, че не отговарях на условията за първия отбор, защото нямах 16 години и те ме изпратиха на лагер с тима до 19 години в Бразилия. Целта бе да играя мачове, тъй като до януари нямах право да играя за първия отбор", разказва атакуващият играч.

Нервира Ралф Рангник

След 2 седмици на лагера Зюмюр е отегчен и решава да напусне клуба. Среща се с директори, както и със спортния директор Ралф Рангник, който е много нервен след признанието на играча, че ще си ходи.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Баща ми си живееше добре там, казва Бютучи със смях. - Нормално е да не е бил доволен, че напуснах и страдахме известно време, но ега всичко е наред", завършва новият в ЦСКА. А повече за друг нов в клуба - Аарон Исека, четете в линка. 

Още: СНИМКА: От ЦСКА го крият, но… заснеха лидера, който идва да стане шампион

ЦСКА с най-добрата новина към Александър Томаш след важните трансфери

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички