Звяр при игра с глава, техничар и бомбен изстрел: Най-доброто от новия в ЦСКА - Годуин Коялипу (ВИДЕО)


Звяр при игра с глава, техничар и бомбен изстрел: Най-доброто от новия в ЦСКА - Годуин Коялипу (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

12169 0

ЦСКА най-сетне обяви привличането на дългоочаквания нападател. Той е 24-годишният Годуин Коялипу - национал на ЦАР. Идва в България след успешен престой в белгийския Беверен, където през миналия сезон стана голмайстор във второто ниво на футбола в страната - с 16 попадения.

Кой е Годуин Коялипу - новият нападател на ЦСКА?

Високият 184 сантиметра централен нападател стартира кариерата си във Франция, като дори има записани двубои за формации при юношите на "петлите". През 2021-ва година осъществява трансфер в Лозана (Швейцария), а две години след това преминава в Беверен.

В този материал ще ви представим някои от най-добрите изяви на Годуин Коялипу. Отличава се много добрата му игра с глава, както и клиничният завършващ удар в ситуации срещу вратаря. Правят впечатление техническите му умения.

Може да изпълнява и дузпи, като ще бъде любопитно дали именно той ще се нагърбва с тази роля при "червените", предвид проблемите на отбора с 11-метровите наказателни удари в последните години.

Ето и най-доброто от Годуин Коялипу:

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички