Агентът Мирчо Димитров: Димитър Димитров не си търси отбор в чужбина


Агентът Мирчо Димитров: Димитър Димитров не си търси отбор в чужбина

1362 0

Агентът на Димитър Димитров - Херо Мирчо Димитров заяви, че ще предложи клиента си на всеки клуб, който се интересува от качествен треньор, който в момента е без договор. В последните дни се появиха информации, че Димитров ще откаже на "Левски" и агентът му вече търси ново предизвикателство за него в чужбина.

"Димитров е един от най-добрите български специалисти и е познато име най-вече в Русия. В момента съм в чужбина и работя с различни клубове от бившите руски републики. Ако от там попитат за добър треньор, разбира се, че ще им предложа Димитров", заяви Мирчо Димитров пред "7 дни спорт".

Той обаче бе категоричен, че бургазлията не му е поставял за задача да му намери отбор преди Нова година и така Димитър Димитров да избяга от уговорката с "Левски".

"Знам за информациите, които се появиха, че търся отбор на Димитров в Украйна и Азербайджан. Освен че работим заедно, ние сме и приятели. Затова съм категоричен, че Димитров не е искал от мен на всяка цена да му намеря отбор зад граница“, сподели импресариото. Мирчо Димитров допълни, че е нормално интерес от бившите съветски републики да има към родни футболисти.

"Виждате колко българи минаха през Русия, в момента в Казахстан също играят родни момчета, Станимир Стоилов стана шампион на страната с Астана. Нормално е от тези държави да поглеждат към добрите родни футболисти, които играят в "Левски", ЦСКА, Литекс и Лудогорец", завърши Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички