Андриан Краев препоръча играч на Левски: В Шотландия споделиха мнението му


Андриан Краев препоръча играч на Левски: В Шотландия споделиха мнението му
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4240 0

Шотландското издание TheScottishSun излезе с интересен материал. В него цитират думи на сигурния напускащ Левски Андриан Краев. Халфът отказа да преподпише договора си и без "замразен" на резервната скамейка от Николай Костов и Наско Сираков.

Контрактът му изтича през юни и той категорично ще се раздели със "сините". Това изглежда все по-вероятно и за най-скъпо оценявания играч на Левски Хосе Кордоба. Разбира се, в случая на защитника ще има сделка, която ще вкара солидна финансова сума в касата на българския клуб.

Андриан Краев "направи реклама" на Хосе Кордоба

Още: Левски взима играча, "избухнал" най-ярко срещу ЦСКА през този сезон - тимът му го пуска

Кордоба отива в Глазгоу Рейнджърс

Основният кандидат за панамеца е шотландският гранд Глазгоу Рейнджърс. Именно поради това в Шотландия се интересуват от всичко покрай Кордоба - включително и от мнението на съотборника му. А за него бе разказано от Джон Ингълс.

Той е бивш футболист на Левски, като освен това е играл и за Абърдийн и Сейнт Джонстън в Шотландия. Ингълс, който в момента е агент на Краев, разказа пред SunSport за думите на халфа за Кордоба.

"Говорих с Андриан за Кордоба и той каза, че той не просто е най-добрият защитник в България, топ професионалист и играч, но и страхотен човек. Адриан му направи големи комплименти и е уверен, че Кордоба ще се справи добре за Рейнжърс, но и за всеки друг клуб, ако напусне Левски" - заяви Ингълс. 

Бившият наставник на "сините" Емил Велев - Кокала пък заяви, че Николай Костов може да остане в Левски и след сезона.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички