Антонио Аниете може да пропусне мача срещу "Ботев" (Пд)


Антонио Аниете може да пропусне мача срещу "Ботев" (Пд)

1329 0

Нападателят на "Левски" Антонио Аниете е под въпрос за гостуването на "Ботев" (Пд) в неделя.

Той е получил контузия на тренировката на „сините“ във вторник. Вчера Аниете направи само няколко обиколки на терена, при това ходом, след което се прибра в съблекалните. Ако той не бъде възстановен, това ще бъде сериозен удар по треньора Георги Иванов, пише "Тема Спорт". Причината е, че Аниете е най-полезният му футболист от началото на сезона. Антонио започна лошо първенството, но след това вкара три гола, направи и толкова асистенции (най-резултатният футболист в състава по системата „гол плюс пас").

Георги Иванов обмисляше промяна в тактиката в атака за визитата на "Ботев", а Аниете бе гласен за крило. Сега обаче участието му в двубоя е под въпрос. Добрата новина за Георги Иванов е, че наравно с основната група вече тренират Мигел Бедоя, Пламен Крумов и Веселин Минев. По всичко личи, че те ще са готови за битката под тепетата. Към тима се присъединиха и юношеските национали Мики Орачев, Божидар Краев и Илия Димитров.

Вчера „сините“ проведоха специални упражнения, след всяко от които кондиционният треньор Ясен Екимов измерваше функционалното състояние на футболистите. След това те имаха двустранна игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички