Беларуски гранд иска Гаджев дори и с патерици


Беларуски гранд иска Гаджев дори и с патерици

1070 0

Възраждащият се гранд на Беларус от времето на СССР - Динамо (Минск), се е прицелил сериозно в капитана на "Левски" Владимир Гаджев. Мениджърът Мирчо Димитров потвърди пред "Меридиан Мач", че основният конкурент на БАТЕ Борисов в настоящия шампионат е отправил конкретна оферта към национала и иска да го вземе в състава си от зимата, независимо от контузията, която получи през ноември.

Придвижващият се с патерици Гаджев ще е готов за игра най-рано през март, но от Динамо са убедени в качествата му и искат с него да вдигнат още повече класата на своя състав.

На този етап обаче "сините" фенове, които искат да виждат на "Герена" основния халф в схемата на тима, могат да са спокойни. Той е отклонил първото предложение на беларусите. Мотивът му е бил, че предлаганата заплата не е в състояние да го накара да напусне "Левски".

От доста време Гаджев твърде прецизно обмисля предложенията за трансфер в чужбина и съобразява възможностите за развитие с желанията на своето семейство.

"Динамо е сериозен клуб, който може да осигури стабилно и редовно плащане на своите играчи и да им даде възможност за развитие чрез добро представяне в евротурнирите. Всеки обаче сам взима решенията за своето бъдеще", каза Мирчо Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички