"Беше коректен, не може да ни помогне": Илиан Илиев за играч, прекарал в Левски 3 години и половина


"Беше коректен, не може да ни помогне": Илиан Илиев за играч, прекарал в Левски 3 години и половина
Снимка: Lap.bg

10095 0

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде интервю, в което коментира как върви подготовката на "моряците" и отговори на въпроси за новите футболисти в състава.

"С Пламен (бел. ред. Илиев) се познаваме и сме работили заедно. Той е опитен човек и мисля, че бързо ще влезе в отбора и колектива. При Начо (бел. ред. Паис) и Дуду е малко по-трудно, но всеки един грамотен футболист, когато отборът има изградена структура, се адаптира бързо. При Дуду проблемът е с работната виза. Това е голям проблем през последните години за нас.

Трябват ни около два месеца, за да може да ползваме един футболист, когато има договор. Надявам се това, което правителството каза, че ще има улеснение при процедурата и ще се издава по-лесно виза, да е така" - започна Илиев по темата.

Още: Трансферният удар на лятото: ЦСКА взима голямата звезда на Черно море

Билал Бари към момента няма да подпише с Черно море

Билал Бари все още няма да играе за Черно море

Впоследствие призна, че към момента търсят нападател, защото Билал Бари няма да може да се присъедини към отбора и да помогне пълноценно. Илиев отбеляза, че Бари е бил коректен и сам е признал, че не се чувства комфортно:

"Билал Бари беше с нас. Беше коректен и дойде и каза, че не се чувства комфортно. Има още проблеми с хрущялите на оперираното коляно. В този момент няма да може да ни помогне и да се присъедини към нас пълноценно. По тази причина търсим един нападател" - каза още Илиев пред "Гонг".

Самият Бари се разделя с Левски след престой от близо три години и половина. В последно време обаче бе непрестанно измъчван от контузии.

Следете в реално време: летен трансферен прозорец в Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички