Биткаджия, играл в Левски, се завръща в Първа лига след 1 година и половина зад граница


Биткаджия, играл в Левски, се завръща в Първа лига след 1 година и половина зад граница
Снимка: Официален сайт на Левски

6532 0

Симеон Славчев е близо до това да се завърне към българската Първа лига. БТА пише, че бившият футболист на Левски по всяка вероятност ще приключи предсрочно престоя си в полския Виечиста Краков след година и половина там.

Бившият национал на България помогна на отбора да се изкачи в третото ниво на футбола в страната, но след разговор с клубната управа двете страни са се разбрали да прекратят взаимоотношенията си по взаимно съгласие, информира изданието.

Симеон Славчев се завръща в Първа лига: Облича екипа на Локомотив Пловдив или Локомотив София

Симеон Славчев се завръща в Първа лига

Посочва се, че още цели 19 играчи ще се разделят с Виечиста, както и че има две опции за Славчев в Първа лига. Става въпрос за Локомотив Пловдив и за Локомотив София, които според изданието са се свързали със състезателя.

Той вече е носил фланелката на столичните "железничари", като освен за тях и Левски е играл още за Литекс в България. Именно при "оранжевите" той изкара най-силните си години, за да си осигури трансфер в Спортинг Лисабон. За националния ни тим има 25 двубоя, като е играл още в английския Болтън Уондърърс, Аполон (Лимасол, Кипър), Лехия (Гданск) и Карабах.

В края на миналата година пък Симеон Славчев се сгоди в Дубай (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички