"Червените дяволи" идват специално у нас, за да следят изкъсо играч на Левски срещу ЦСКА


"Червените дяволи" идват специално у нас, за да следят изкъсо играч на Левски срещу ЦСКА
Снимка: levski.bg

1032 0

Египетският футболен гранд - Ал-Ахли, ще следи внимателно представянето на Мустафа Сангаре в дербито между Левски и ЦСКА, информират колегите от "Тема Спорт".

Сериозен интерес към Сангаре

Африканският клуб дори обмисля да изпрати свой представител на националния стадион, за да придобие по-ясна представа за уменията на нападателя. За Левски това може да се окаже шанс за осъществяване на значителен трансфер през зимния период. Ал-Ахли проявява сериозен интерес към Сангаре, като от "сините" се надяват да получат около 700 000 евро за играча.

Още: Официално: Феновете на Левски изкупиха билетите си за Вечното дерби - колко ще бъдат по трибуните?

От клуба вече са се свързали с агента на футболиста, за да обсъдят възможността той да премине в Ал-Ахли. Египетският гранд разглежда и други варианти, но Мустафа Сангаре е сред основните им приоритети. Играчът е дал положителен отговор на въпроса дали би желал да играе за Ал-Ахли.

 Ал-Ахли ще гледа Сангаре под лупа срещу ЦСКА

Мустафа Сангаре, който е на 25 години, пристигна в Левски преди началото на сезона от португалския третодивизионен клуб Варзим за сумата от около 175 000 евро. Възможно е той да напусне Левски само шест месеца след пристигането си, ако сделката с Ал-Ахли бъде финализирана. Сангаре впечатли с бързото си адаптиране и роля в отбора.

От началото на сезона Сангаре участва във всички мачове на Левски. В началото той започваше като резерва, но скоро успя да се утвърди като титуляр, заедно с национала Алекс Колев. Неговото представяне досега е изключително добро, като той е отбелязал 5 гола и е направил 2 асистенции за своя отбор.

Още: "Моя е отговорността по какъв път върви Левски": Силна "синя" фигура поема риска с лицето си

Още: Едно дерби ЦСКА - Левски на 19 октомври досега: Раждането на "Тройчо" и голям бой - какво се случи? (ВИДЕО)

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички