Четири нови спонсора влязоха в "Левски" след Батков


Четири нови спонсора влязоха в "Левски" след Батков
Снимка: БГНЕС

1985 0

"Левски" може да се похвали с четири нови спонсора след ерата "Тодор Батков", пише "7 дни спорт".

Още преди седмица финансовият директор на "сините" Константин Баждеков намекна, че клубът е подписал договори с нови фирми. И ето че вече се появиха и имената на спонсорите на "Левски". На таблото пред съблекалните се забелязват четири нови имена. Това са "Алиаксис", "Праймспед", хотел "Персенк" и "Бул Инс".

Последните два спонсора са познати у нас. "Персенк", който се намира в Девин, е един от най-добрите петзвездни спа хотели в страната. Застрахователната фирма "Бул Инс" също няма нужда от представяне. На Герена се говори, че застрахователите са помагали на "сините" и миналия сезон, като дори са платили шоуто в "Арена Армеец" в помощ на баскетболния "Левски". От тази кампания обаче вече логото грее на Герена.

Определено повече интерес будят другите два спонсора - "Алиаксис" и "Праймспед". Първият е консорциум със седалище в Брюксел, а основната му дейност е изработване на тръби, фитинги и арматура от полимерни материали за водоснабдяване, газоснабдяване, канализация и индустриални нужди и др. Интересното е, че миналата година спонсор на "Левски" бе фирмата "Глинвед", която влиза в консорциума на "Алиаксис". "Праймспед" пък се занимава с железопътна спедиция. Фирмата е в топ 5 на жп спедиторите у нас, а неин създател е Атанас Тонев.

Очаква се тази седмица "Левски" да се похвали и с главен спонсор в лицето на "Виваком". Преговорите между двете страни са на финалната права, както съобщи изпълнителният директор Константин Баждеков пред Sportline.bg, и съвсем скоро логото на телекома ще запълни празните места на таблото и ще грейне на екипите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички