"ЦСКА, нали, със звездната селекция - а при нас господин Стоилов направи селекция за 2 и 50"


"ЦСКА, нали, със звездната селекция - а при нас господин Стоилов направи селекция за 2 и 50"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2913 0

Бившият футболист на Левски Георги Миланов се върна назад във времето и си спомни за мечтания триумф във финала за Купата на България, когато бе сломен големият съперник ЦСКА. Той си припомни изживените емоции и затвърди колко много е значел този трофей за всички в клуба.

Георги Миланов за финала за Купата на България между Левски и ЦСКА

"Преди мача - под напрежение, дори повръщах преди мача в съблекалнята. Вътре в стомаха ти е леш, защото знаех, че ако паднем, за мен това ще е голям провал. И те нали със звездната селекция, бюджетът им три пъти по-голям от нашия. Господин Стоилов направи селекция с 2 и 50. Самата истина.

17 и кусур милиона взеха после от тази селекция, което е похвално. Последният съдийски сигнал - гледаш феновете как почват да плачат. Това беше най-голямата победа в кариерата ми, колкото и да съм имал. Два пъти съм ставал шампион на България, два пъти на Русия, какво ли не. Обаче това, което изпитах тогава с феновете, това е най-големият спомен в моята кариера" - сподели той за "Код спорт".

Днес (19.10) "сини" и "червени" отново ще премерят сили, макар и в Първа лига. Ще можете да проследите дуела НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички