Цунами: Трябва да се извиним на феновете


Цунами: Трябва да се извиним на феновете
Снимка: Lap.bg

500 0

Защитникът на Левски Цунами беше избран за Играч на мача в гостуването на "сините" срещу тима на Крумовград. Бразилецът отбеляза единственото попадение в добавеното време на срещата, носейки трите точки на 26-кратните шампиони на България.

След края на срещата заяви, че той и неговите съотборници трябва да искат извинение от феновете на Левски за пропусната възможност от участие в Европа през следващия сезон.

Какво каза още?

"Винаги съм благодарен на Господ, който ми дава сили в тези моменти. Знаехме, че ще е труден този мач, нямаха загуба 15 мача. Говорихме преди мача, че трябва да излезем твърдо на терена", започна бразилецът.

Още: В мач с тренировъчно темпо: Цунами донесе победата, а Левски развали страхотна серия на Станислав Генчев (ВИДЕО)

"Ние играем за честта на Левски. Задължава ни публиката, която ни следва навсякъде. Ние сме професионалисти и трябва да уважаваме институцията Левски", продължи Цунами.

Защитникът не пропусна възможност и да благодари на Николай Костов, който както е известно напуска след края на сезона.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Наистина за мен беше огромно удоволствие да работя с Николай Костов. Той е изключителен професионалист. Поздравявам го него лично и му желая всичко най-добро".

"Трябва да играем нашата игра и да им подарим добри игри и моменти. Това ще е най-хубавият подарък. Просто искаме да им поискаме извинение, защото загубихме шанс да играем в Европа, за пореден път го казвам", завърши Цунами.

Феновете на Левски приветстваха новия "сигурен" играч: Той им отвърна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички