Джавад Ел Джемили сам е поискал да напусне Левски, Генчев държи да остане


Джавад Ел Джемили сам е поискал да напусне Левски, Генчев държи да остане
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8796 0

В последните седмици широко се спекулира с халфа на Левски Джавад Ел Джемили и неговото евентуално напускане на "Герена". Твърдеше се, че Станислав Генчев не иска да разчита на него и се търси трансфер още през това лято.

Играчът сам е поискал да с тръгне от Левски

Според "Мач телеграф" обаче Ел Джемили сам е поискал от ръководството да бъде продаден, тъй като не се вижда в новата схема на треньора. Самият наставник обаче държи мароканецът да остане, тъй като е сред най-класните играчи в състава му. Той е имал няколко разговора с Ел Джемили, в които му е обяснил какво иска от него, на каква позиция ще играе и изобщо как може да се впише в титулярния състав.

Играчът не е останал доволен от опциите и не се вижда в неговата схема.  Идеята на Генчев е била мароканецът да си партнира с Марин Петков в офанзивната част на халфовата линия. Футболистът обаче иска повече свобода и възможност да атакува вратата на съперника.

Веднага след края на миналия сезон Ел Джемили бе в полезрението на няколко клуба. Той бе свързван с кипърския АПОЕЛ (Никозия) и с турския Фатих Карагюмрок. В момента на "Герена" разглеждат оферти за него и до края на трансферния прозорез е много вероятно да се стигне до раздяла. Твърди се, че вече е пристигнало предложение на стойност 500 хил. евро, но шефовете засега не смятат да го приемат. Договорът на 21-годишния футболист изтича в края на следващата година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички