Докъде стигна "Левски" с трансферите:


Докъде стигна "Левски" с трансферите:

1712 0

Проблеми с трансфери на футболисти изнервиха "Левски" вчера. В понеделник "сините" се радваха за трима нови, а само ден по-късно те се оказаха под въпрос или пропаднали като варианти.

Салим Сисе не пожела да дойде в "Левски", въпреки че от "Герена" се разбраха с клуба му Спортинг (Лисабон). Нападателят не хареса "синята" оферта и чака по-добра от друг клуб. Все пак има минимален шанс гамбиецът да се появи. Ако пропаднат всички други варианти за него, ако мениджърът му Нелсон Алмейда успее да го убеди, ако "Левски" подобри офертата...

В понеделник вечерта или вчера през деня трябваше да се появи в лагера на "сините" в Анталия Либан Абди, но не го направи. Остава все пак надеждата за по-късно снощи или днес футболистът да дойде, пише "Труд".

"Левски" се договори с Ризеспор за наем на лявото крило за 5 месеца. Уж имаше съгласие и от сомалиеца с норвежко поданство. Вчера обаче се наложиха нови и настоятелни контакти с неговите мениджъри. Ситуацията е в развитие и скоро ще се изясни.

Трансферните драми са логични, след като "Левски" от месец и половина се тутка с привличането на нови. Предложения отказаха над 10 футболисти.

Все пак с отбора тренира Осман Джалоу. Нападателят от Гвинея няма игран мач от 2012-а, защото е лекувал тежка контузия. Впечатленията от африканеца обаче не са лоши, поне след първоначалния оглед в подготовката. Осман е и добре физически, тъй като в последната половин година е тренирал с английския Портсмут. Окончателната преценка трябва да се направи днес, когато Джалоу ще играе в контролата с молдовския Милсами.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

За разлика от другите двама, нападателят няма особени претенции, така че едва ли ще избяга. Стига да бъде одобрен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички