Достоверен източник: Наско Сираков договори по 9 млн. всяка година за Левски - ето кой ги дава


Достоверен източник: Наско Сираков договори по 9 млн. всяка година за Левски - ето кой ги дава
Снимка: БГНЕС

5637 0

Отлични новини за привържениците на Левски бяха оповестени от източник, който през годините се е доказал като достоверен. Според информацията мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков е договорил добри финансови условия.

Наско Сираков е договорил милиони за Левски

Наско Сираков и Левски

И по-конкретно - нов, двойно по-голям бюджет от следващия сезон. Сираков се е разбрал с основния спонсор на клуба (букмейкърска компания) да налива общо по 9 милиона лева на година. Посочва се още, че той се е разбрал с Мило Борисов така нареченият договор за управление да отпадне.

Още: Новият треньор на Левски прие, НО: Постави 1 твърдо условие пред Наско Сираков?

С това и всички задължения по него ще бъдат опростени от букмейкърската компания. Цялата информация дойде от страницата в социалната мрежа Facebook - "Синя приказка". В последните години тя изнесе доста данни от клуба, които впоследствие се потвърждаваха.

Освен това "Синя приказка" напомня думи на Наско Сираков, който е казал, когато е дошъл, че ще има нужда от три години, за да може Левски да бъде стабилизиран финансово. Допълва се, че това вече е факт и че освен това задълженията са почти изплатени.

Страницата успокоява привържениците, че това е основата, върху която да се стъпи и от следващия сезон да се търси надграждане в спортно-технически план, а не постоянна мисъл за дългове. Именно това чакат всички, обичащи клуба. Междувременно се появи и друга информация, че Хосе Кордоба се е разбрал с новия си клуб, а Левски ще прибере... 7 милиона лева.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички