Един от героите в червено: ЦСКА - Левски е огромен мач, вече мислим за Купата!


Един от героите в червено: ЦСКА - Левски е огромен мач, вече мислим за Купата!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1411 0

 

Много силно първо полувреме, вкарахме три попадения и се представихме добре. През второто полувреме не бяхме толкова силни. През втората част загубихме с 0:1. Това не е толкова важно - голяма победа, три точки.
Знаем, че това е много голям мач, водехме с 3:0 на полувремето, което е голямо. Малко сме разочаровани за края, но сме доволни от взетите три точки.
Със сигурност това е с разлика най-голямото дерби в България. Това е най-големият мач, в който аз съм играл, страхотна атмосфера, а съм играл в Европа и в други тимове. Огромен мач.
Видяхте, че вече сме по-добър отбор (бел. ред. със Стамен Белчев). Опитваме се да работим здраво. Това е проект, трябва да минаваме през определени етапи.
Изглеждаме все по-добре и по-добре. Но е много рано да кажем повече. Ще се подобряваме. Остават пет или шест мача, ще работим заедно и ще опитаме да се подобрим.
Когато играеш в ЦСКА, искаш да спечелиш всеки мач и да си на върха, но в момента не сме. Трябва да обърнем ситуацията на полуфинала.
Ще празнуваме с един бургер и с кока-кола.

Един от героите за ЦСКА във Вечното дерби, Олаус Скаршем, разбираемо бе много доволен от победата с 3:1. Норвежецът вкара гол и даде асистенция за попадението на сънародника си Линдсет и бе категоричен, че това е най-големият мач, в който е участвал като професионален футболист:

"Ще празнуваме с бургер и кока-кола!"

"Много силно първо полувреме, вкарахме три попадения и се представихме добре. През второто полувреме не бяхме на такова ниво. През втората част загубихме с 0:1. Това не е толкова важно - голяма победа, три точки. Знаем, че това е много голям мач, водехме с 3:0 на полувремето, което е голямо нещо. Малко сме разочаровани за края, но сме доволни от взетите три точки".

Олаус Скаршем

"Със сигурност това е с разлика най-голямото дерби в България. Това е най-големият мач, в който аз съм играл, страхотна атмосфера, а съм играл в Европа и в други тимове. Огромен мач. Видяхте, че вече сме по-добър отбор (бел. ред. - със Стамен Белчев). Опитваме се да работим здраво. Това е проект, трябва да минаваме през определени етапи".

"Изглеждаме все по-добре и по-добре. Но е много рано да кажем повече. Ще се подобряваме. Остават пет или шест мача, ще работим заедно и ще опитаме да се подобрим. Когато играеш в ЦСКА, искаш да спечелиш всеки мач и да си на върха, но в момента не сме. Трябва да обърнем ситуацията на полуфинала за Купата. Ще празнуваме с бургер и с кока-кола!", сподели Скаршем след мача.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички