Гаджев разкри какво го чака след края на сезона


Гаджев разкри какво го чака след края на сезона

1039 0

Владимир Гаджев сподели позицията си относно оставането си в отбора на "Левски". Капитанът на "сините" има договор до края на настоящия сезон. Ако не преподпише, Гаджев може да си тръгне като свободен агент.

"Доколкото съм желан – може и да остана. Постоянно се спекулира с евентуален мой трансфер. Всичко си зависи от мен. Нормално е да ме притеснява финансовата обстановка, но по-важно е какъв отбор ще се прави през лятото. Искам да се боря за нещо повече през следващата година. Но това е дълга тема. Иначе за бъдещето си - вече съм взел решение и то ще стане ясно, като му дойде времето. То не зависи от това дали ще вземем Купата на България", заяви халфът пред БНТ.

Настроенията в клуба той определи така: "Обстановката в съблекалнята е отлична, финансовото състояние за нас не е пречка да показваме добра игра. От 7 години съм на "Герена", никога не е била такава ситуацията. Ние обаче проявяваме характер и мъжество. Гледаме да изпълним целта си да спечелим купата. Този трофей ни държи живи."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички