Гавра след загубата: Левски опитва да спечели пари на гърба на Ивелин Попов (СНИМКИ)


Гавра след загубата: Левски опитва да спечели пари на гърба на Ивелин Попов (СНИМКИ)
Снимка: Botev Plovdiv

852 0

Въпреки че Левски загуби от Ботев Пловдив, играейки в сериозен период от време с човек повече на терена, "сините" си позволиха шеги на гърба на футболисти на "канарчетата". И най-вече на гърба на Ивелин Попов.

Левски със солени шеги спрямо играчи на Ботев Пловдив, сред които Ивелин Попов

Както е известно, Попето бе част от Левски, където обаче го посъветваха да прекрати кариерата си. След това премина в Ботев, където бързо стана капитан и най-важният състезател в тима.

Сега столичани опитаха оригинално да пратят феновете на тима си към онлайн магазина на клуба, за да си закупят тениски и да помогнат на Левски. На две снимки в социалната мрежа Instagram Попов е задържал Джавад Ел Джемили.

"Продават се, Попе" - има текст към линка към официалния сайт. "Всеки иска фланелка на Левски! Не късай, купи си" - пък са надписите към други снмки, на които състезатели на Ботев са задържали за фланелките играчи на "сините". Вижте и какви 6 думи написа Станислав Генчев след болезнената загуба от Ботев Пловдив.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички