Генчев по-доволен от 4:0, отколкото от 6:1 - призна за "тежкото", което предстои за Левски


Генчев по-доволен от 4:0, отколкото от 6:1 - призна за "тежкото", което предстои за Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2245 0

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев остана доволен от видяното при успеха с 4:0 над Ботев Враца. Той дори заяви, че чисто игрово тимът му се е представил по-добре, отколкото в мача срещу Локомотив София, въпреки че столичният съперник бе разгромен с 6:1.

Станислав Генчев остана много доволен от Левски

"Искам да поздравя футболистите за играта. Искам отборът да играе на високо ниво. Мога да ги похваля за играта, по-добър мач направихме чисто игрово в сравнение с този срещу Локо София. Няколко пъти казах, че не искам нашият отбор да е зависим от няколко футболисти. Отработваме различни модели на игра. Имаме футболисти с класа за завършващия удар. Не трябва да се залъгваме, предстоят ни много мачове.

Първото полувреме бяхме атакуващи, противникът се беше затворил успешно и изпитвахме трудности. Когато вкарахме първият гол, се поуспокоихме, а публиката се зарадва и това ни помогна много. След това вкарахме още няколко гола и си затворихме мача" - започна той.

"За всеки треньор и футболист е удоволствие да играе пред такава публика. Искаме да зарадваме хората с добра игра и резултатна победа. Това ще бъде изключително труден двубой (бел. ред. срещу Локомотив Пловдив). Много по-сериозен съперник с изразен потенциал и публика, която ги подкрепя до края. Наше задължение е да се подготвим подобаващо и да излезем и да дадем всичко от себе си там" - сподели още Генчев.

Вижте повече за това как машината на Станислав Генчев Левски продължи да гази (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички