Гочето: "Левски" уцели десетката с Георги Костадинов


Гочето: "Левски" уцели десетката с Георги Костадинов
Снимка: БГНЕС

2680 0

Двукратният шампион начело на "Левски" Георги Василев - Гочето заяви, че "сините" са направили изключително добър трансфер с привличането на Георги Костадинов. Той отбеляза гола за "Левски" при равенството с Ботев (Пловдив).

"Костадинов е изключително работлив футболист, който израсна пред очите ми. Играше силно още в Черноморец Поморие при Петър Хубчев, след това продължи и под негово ръководство в Берое. За мен той израсна много благодарение на неговото трудолюбие. Погледнете внимателно и ще видите, че той постоянно е в движение по терена - не спира да работи. Притежава редки качества за български футболист. Ако треньорът има някакви забележки към него, той се стреми да ги отстранява с много работа. Личи си прогресът.

Елегантен играч, не му тежат килограмите, не прави излишни движения. Обича футбола. Дано да се опази от контузии, защото е много приятен за гледане футболист. Левски уцели десетката с привличането на Костадинов", сподели Гочето пред "Тема спорт".

Той коментира и представянето на "сините" до този момент. "Левски е изцяло нов отбор и е рано да се правят детайлни анализи. Съставът срещу Ботев (Пд) бе доста по-различен от този, който бе пробван в контролите. Тимът е подменен почти изцяло във всички линии, дава се шанс на доста юноши. Въпреки това направи впечатление доста борбената и амбизиозна игра. От този фонд ще трябва да се търсят надграждане в следващите мачове, когато отборът вече ще бъде окомплектован.", добави Василев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички