Гонзо: Слаби сме, но ще продължим


Гонзо: Слаби сме, но ще продължим

3568 0

Нова срамен резултат под ръководството на Георги Иванов записа Левски. "Сините" загубиха с 0:2 в Монтана първия си мач от 1/8-финалите за Купата. Ето какво заяви бившият голмайстор след мача.

"Бяхме решили да пуснем футболисти, които по-малко играят. Нашият отбор днес игра слабо, в нито една фаза не бяхме добре, особено в защитната линия. Допускаме елементарни голове, нямам обяснение. Грешки и в халфовата линия - на Ради Цонев и при двата гола. Има още един мач, вярвам, че ще продължим", започна Иванов.

"Ако пропускаме толкова елементарни ситуации и допускаме лесни голове е нормално да не можем да победим. Срещу Локомотив (София) ще е различен мач, но не можем да подценяваме никого, в такова състояние сме. След мача с ЦСКА има психологическо притеснение, нормално е", така той коментира предстоящия мач срещу "железничарите" от А група.

"Опитваме се да адаптираме тези момчета, младите не са готови да изнасят тежестта, до 1-2 години те ще са водещи", коментира Гонзо по повод включването в игра на част от юношите на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички