Гонзо срази ЦСКА: Отбор, който 15 години ме е радвал, не ме притеснява


Гонзо срази ЦСКА: Отбор, който 15 години ме е радвал, не ме притеснява

3267 0

Старши треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо демонстрира самочувствие и увереност преди сблъсъка с ЦСКА в събота. Наставникът вярва в победата на своя тим, въпреки по-добрата форма и резултати на съперника.

"Аз лично не се притеснявам от ЦСКА по никакъв начин, отбор който 15 години ми е носил голяма радост, когато съм играл срещу тях. Имах притеснения, когато преди няколко години щяха да ги закрият, но това е в кръга на шегата", коментира Георги Иванов на пресконференцията преди двубоя.

Той изрази надежда срещу вечния враг футболистите му да покажат играта, която демонстрираха срещу Лудогорец при победата с 3:2.

"Този мач, който се игра преди два-три месеца ще е различен от утре. Смятам, че ЦСКА се фаворизира малко, което е нормално, защото няколко мача нямат загуба. За да спрем тази серия срещу тях, трябва да играем добре. Надявам се нашите футболисти да покажат нивото, което имат и което показаха срещу Лудогорец", сподели той.

Гонзо разкри, че към този момент не приема съвети от никого по въпроси, касаещи отбора.

"Съвети не приемам в момента от никого. Ако коментирам нещо с Херо, това е за бъдещата му работа от 1 януари. Дотогава няма как някой да ми влияе и да ми казва какво да правя", категоричен е той.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Наставникът на "сините" коментира и рефера Ивайло Стоянов, който получи наряд за дербито:

"Ако е добър професионалист, ще свири безпристрастно, ще го гледа цяла България. Феновете сигурно са засегнати, защото в последните мачове ни порязаха. От там идват нашите притеснения за съдията, но той трябва да се справи. Задължен е", заяви той.

Левски няма кадрови проблеми преди сблъсъка, с изключение на крилото Наджиб Амари, който се възстановява след контузия.

"Състоянието на Наджиб Амари се подобрява, от няколко дни тренира с отбора. Ще преценяваме дали ще участва в мача. Другите нямат проблеми и всеки един от тях може да се появи на терена", обясни Иванов.

"При цялото ми уважение към ЦСКА, ние имаме силите да победим", обобщи треньорът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички