"Имам уверението": Даниел Боримиров получил голямо обещание от Реал Мадрид


"Имам уверението": Даниел Боримиров получил голямо обещание от Реал Мадрид
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1937 0

Изпълнителният директор на Левски, Даниел Боримиров, даде ексклузивно интервю за Дарик радио и dsport, в което разказа за работната си визита в Мадрид.

По време на посещението си Боримиров е посетил испанските грандове Реал Мадрид и Атлетико Мадрид. Той сподели, че целта на Левски е да черпи опит и знания от най-добрите клубове в света, за да подобри работата и развитието на собствения си отбор.

Думите на Даниел Боримиров

Още: СНИМКИ: Легенда на Реал Мадрид посрещна и разведе Боримиров из клубната база

"Искам да се уча от най-добрите. Нашият клуб иска да взима най-доброто от най-добрите в света. На този етап Левски има какво да учи и към какво да се стреми. Направих си план и го следвам. Исках да видя Реал Мадрид и Атлетико как работят и как се развиват. Какви условия предлагат на децата, за да можем и ние да се стремим към това", заяви Даниел Боримиров.

"Те са в друго измерение тези хора. Това, което видях и Емилио Бутрагеньо ми обясни е, че те са закупили около 130 хектара земя и в момента са изградили само 30. Имат 12-13 футболни игрища, база за първия отбор, легова база и всеки футболист е сам в стая. Нещо модерно. За мен до този момент невиждано като размер и мащаб".

Още: Генчев и Томаш започнаха словесната война: Кой обаче говори по-мощно на терена?

"Имам уверението на Емилио Бутрагеньо, че нашите разговори ще продължат и занапред. Най-вече това, което ме впечатли е работата в школата и възстановяването. Пансионът за младите футболисти също. Има доста неща, които ще прекараме през нашата призма. Ще видим кое можем да копираме и кое не, защото не можем да копираме нещо и да го пренесем при нас. Финансовите ни параметри са напълно различни, но можем доста неща да вземем като пример за развитие".

"Тези хора винаги са подготвени. Аз получих фланелка на Килиан Мбапе с автографи на целия отбор".

"Аз само ще кажа, че ще дойде времето, в което ние ще излезем като клуб и ще дадем официална пресконференция, на която ще запознаем цялата „синя“ общност с идеите за стадиона и какво сме постигнали до момента", завърши Даниел Боримиров.

ОЩЕ: Става напечено: Станислав Генчев отговори на Александър Томаш - "продължител на Литекс и Етрополе"

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички