"Жалки хора": Станимир Стоилов си изля цялата душа срещу ръководителите в Левски


"Жалки хора": Станимир Стоилов си изля цялата душа срещу ръководителите в Левски
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

9440 0

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов даде емоционално интервю, в което говори за вече отминалия си втори престой като старши треньор на отбора. Той се върна и към проблемите, които е имал с ръководителите.

Мъри призна, че е усетил злоба към него от страна на ръководителите, след като е напуснал, като е бил изненадан от това отношение. По думите му той е оставил отбор, който е радвал хората и с който е искал да стане шампион, но не му е било позволено.

"Не е приятно, когато има непрестанни разправии или фалшиви сигнали. Аз съм изненадан и още с напускането си усетих някаква злоба към мен от ръководителите. Не виждах причина за нея. Аз си тръгнах като бял човек. Казах всичко, което имаше да казвам и не скрих нищо. Оставих отбор, който да радва хората. Отбор, с който исках да стана шампион, но те отказаха" - започна Мъри.

Станимир Стоилов: Искаха мен и Иво Ивков да ни няма в Левски

Станимир Стоилов нападна Наско Сираков

След това Станимир Стоилов допълни, че за ръководителите е било по-важно той да не бъде там, както и Ивайло Ивков да бъде премахнат. Причината - защото Ивков не е бил удобен и не е подписвал всички документи просто така.

"По-важно беше да се назначат техните ръководители и да не е Мъри там. Те много добре знаеха, че с назначени ръководители аз няма да бъда там. И да се смени Ивков. Това беше най-важното. Ивков не подписваше всички документи, които на тях им харесваше или бяха в ущърб на Левски.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Затова се стигна до скандалите за прословутия договор за управление, стигна се дотам да се говори, че не е точно договор за управление, ама пише договор за управление. Такива жалки обяснения от жалки хора" - каза още той пред "Гонг". По-рано през деня пък спонсорът на Левски опрости сумите по договора на раздора между Сираков и Мъри Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички