Какво може новият в Левски - Майкон: Техничен до ушите, вбесява вратарите, бърз като стрела (ВИДЕО)


Какво може новият в Левски - Майкон: Техничен до ушите, вбесява вратарите, бърз като стрела (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

13352 0

Левски официално подписа с нов футболист - въпреки че дори сезонът в Първа лига все още не е приключил. Първото ново попълнение, договорено и потвърдено и по документи от елитен наш тим, се нарича Майкон Араужо Дос Сантос.

Той е бразилец и играе на позицията ляв краен бранител. Роден е през април 2000 година, а първият му професионален договор е подписан в началото на 2019 година, когато се разбира за контракт с родния Сера. В него записва 51 мача и се отличава с 3 попадения.

Кой е новият играч на Левски - Майкон, и какво може?

Майкон подписа с Левски

Нова Венеция е името на следващия му тим, като там заиграва в средата на 2022 година и отбелязва един гол в 35 мача. Витория-ЕС е третият бразилски клуб, за който играе. Там има 13 мача и един гол. С 15 мача и едно попадение се отличава и за Нова Игуасу.

Именно това е последният отбор, от който е бил част, преди да дойде в Левски. Ще бъде любопитно как ще се представи в европейския футбол, тъй като за първи път ще се състезава за тим извън родната Бразилия.

В този материал ще ви представим най-доброто от визитката на бразилеца - подбрани моменти с негови изяви за различните клубове. На тях си личи, че разполага с наистина впечатляваща скорост.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Нисичкият южноамериканец (висок е 170 сантиметра) има и завидна техника, която не се притеснява да демонстрира и в противниковото наказателно поле. На кадрите по-долу в материала можете да видите как финтира и вбесява вратари, преди да вкарва хладнокръвно.

Освен това прави впечатление на второто прикачено видео, че той може да изпълнява и пряк свободни удари, като има директен гол от фал. Вижте това, на което е способен, чрез прикачените кадри:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички