Каре звезди е ябълката на раздора между Херо и Гонзо


Каре звезди е ябълката на раздора между Херо и Гонзо
Снимка: Иван Йочев

1421 0

С наближаването на датата 15 декември разногласията между Георги Иванов и Димитър Димитров започват да изглеждат все по-сериозни. Именно тогава Херо трябва да отговори на Гонзо дали ще поеме Левски от зимата или не. След като на бял свят вече излязоха претенциите за мащабна селекция от близо 10 имена, които трудно ще бъдат удовлетворени от клуба, предвид финансовата ситуация, има и още детайли, по които има разминавания между Георги Иванов и Димитър Димитров, пише "Меридиан мач".

Бургаският специалист не е доволен от качествата на настоящите си футболисти на „Герена" и планира мащабна чистка в случай, че все пак поеме отбора. И докато много от имената за гонене не са изненадващи, направо шокиращи изглеждат тези на испанските звезди Антонио Аниете и Мигел Бедоя, както и на Роман Прохазка и Аймен Белаид. Първите трима са безспорно най-полезните играчи на тима в последните мачове и буквално носят на гръб „сините". От испанците идва почти всичко интересно в атака, а Прохазка е най-поливалентният състезател в отбора. Белаид изглежда най-спорен, но пък е твърд титуляр в отбрана, заедно с Борислав Стойчев.

Именно заради това Георги Иванов е твърдо против плановете за чистка на Херо, още повече че пари за заместници просто няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички