Кокала: Няма какво да стане срещу Вихрен, защо се притесняват да пази Ники


Кокала: Няма какво да стане срещу Вихрен, защо се притесняват да пази Ники
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1500 0

Последният наставник, който успя да направи Левски шампион на България - Емил Велев, коментира случващото се около "сините" преди първия двубой на клуба в турнира за Купата на България за сезона. Грандът спечели трофея през май във финала с ЦСКА и сега ще се опита да го защити. 

Първото препятствие пред Левски е Вихрен, а двубоят ще се проведе в Сандански през уикенда. Именно Кокала бе наставник на югозападния тим в близкото минало. Той коментира негативната серия на столичани, които нямат победа в последните си 7 двубои. 

" Но повечето от тези мачове трябваше да бъдат спечелени. Левски игра по-силно и липсваше шанс. Особено в двубоите, в които се стигна до равенства. Но не е изключено тази серия да продължи. Чакат ги трудни двубои. Сега ще се играе отложеният мач с Лудогорец", обясни Велев за препятствията на "сините" преди зимната пауза, стартираща през декември.

Кокала обаче сподели дали серията може да продължи и с мача за Купата в събота, в който всичко различно от категорична победа би било прието като "изненада":

"А, не. Абсурд. В този мач няма какво да стане. Левски ще го спечели с лекота. В това няма съмнение.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Разликата е огромна. Вихрен не може да отговори нито на агресията, нито на бързината, нито на уменията на сините. Да, теренът ще е тежък, което може да е лек плюс за Вихрен, но няма да е достатъчно", обясни специалистът пред "Тема Спорт".

Бившият футболист и треньор на Левски сподели и по какъв начин може да се промени ситуацията в Левски, предвид серията без победа в последните кръгове:

"Трябва една хубава подготовка и 2-3 нови попълнения. За мен е крайно необходимо да се вземат централен нападател и креативен халф", сподели Велев и обясни дали клубът има нужда от вратар:

"Не! Имаме си Ники Михайлов и Пламен Андреев. Защо не пускат Ники да пази? От какво ги е страх? Пазеше си супер и за една грешка го махнаха. Поддадоха се на феновете".

Eто какво сподели Станимир Стоилов преди гостуването на Вихрен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички