Комично и красиво: Нова звезда на Левски ощастливи дете, искало неистово фланелката му


Комично и красиво: Нова звезда на Левски ощастливи дете, искало неистово фланелката му
Снимка: Sportlive.bg

7056 0

Любопитен момент беляза контролата на Левски срещу Септември (София) днес следобед. Главен герой в случката стана новото попълнение на "сините" Алдаир Невеш.

Мания по Алдаир сред малките

Около дузина малчугани, облечени с фланелки на Левски и въоръжени със сини шалчета, чакаха десния бек след мача, за да му поискат фланелката. Някои от тях се бяха подготвили и с малки транспаранти на португалски език.

Алдаир се очертава като новия

Още: Разгром за Левски и петима различни голмайстори срещу Септември за втори успех при Станислав Генчев (ВИДЕО)

Едно от децата - малко момче, беше особено настойчиво. След контролата част от играчите останаха на терена, за да тренират, а сред тях бе и португалецът. Момчето не спря в продължение на цялата тренировка да вика името на Алдаир и да му иска фланелката.

Детето обаче не получи фланелка

Бекът обаче не можеше да прекъсне заниманието, а и отборът нямаше разрешение да дава фланелките си след контрола. Детето обаче беше толкова настойчиво, че помощникът Живко Миланов се обърна към играча и му даде съвет да отиде при децата, видя репортер на Sportlive.bg.

Алдаир не даде, но обеща фланелката си на малък фен

Нов любимец на "Герена"?

Невеш го направи и обясни на английски на детето, че го е запомнил и след първия официален мач на тима ще му даде фланелката си. После той се снима с всички деца, и не само, които поискаха, държейки телефоните им на терена, насочени към трибуната.

Реакцията на децата, а и интереса на останалите фенове да се снимат с него, говори, че Алдаир ще се превърне в един от новите любимци на "синя" България. А ето от какво не е доволен Станислав Генчев в своя Левски. 

Още: След Маркович: Най-често хървати от чужденците са пазили за Левски

"Спомни си с умиление за Гунди" - фенове на Левски със среща и дар към световен шампион с Англия (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички