Копие на любимец на Станимир Стоилов, здравеняк и "бъдеща звезда": Кой е новият футболист на Левски - Алдаир Невеш (ВИДЕО)


Копие на любимец на Станимир Стоилов, здравеняк и "бъдеща звезда": Кой е новият футболист на Левски - Алдаир Невеш (ВИДЕО)
Снимка: Facebook/Levski

5600 0

В неделя (16 юни) Левски представи официално второто си ново лятно попълнение - 24-годишният португалския бранител - Алдаир Невеш, който подписа договор на "Герена" до края на сезон 2026/27.

Кой е Алдаир Невеш - новият футболист на Левски?

Младокът е прекарал цялата си кариера до момента в Португалия и Испания. Играл е за отборите на Торензе, Академика, Санжоанезе, Пнферадина и Пасош Ферейра. Той се подвизава като десен бек, но е записвал няколко мача както от дясната страна на полузащитата, така и като дясно крило.

Още: Официално: Левски представи нов играч - договорът му е за дълго време

Левски представи официално Алдаир Невеш

Самият Алдаир Невеш е и много респектираща фигура. Португалецът се вписва в профила на "зравеняк" със своите габарити. Бранителят е доста силен физически и се извисява почти над всички на терена със своите 180 сантиметра височина.

Чисто статистически той няма най-добрите индивидуални показатели, но работата му на терена в повечето случаи остава скрита. В 74 мача като професионалист той се е отчел само с 2 гола и 2 асистенции (от сезон 2019/20 насам). Интересното е, че и двата си гола той вкарва през изминалия сезон 2023/24.

Много от феновете на "синия" тим виждат прилики между Алдаир и един от любимците на бившия им треньор Станимир Стоилов - Жереми Петрис, както на външен вид, така и на терена - бързоног и раздаващ се до самия край. Почитателите се чувстват развълнувани от трансфера, а един от тях го назова като "бъдеща звезда" в коментарите.

Още: Сънародниците на Кристиано Роналдо не виреят добре в Левски: Новият ще се бори с тежко наследство

Още: Синът на Георги Шейтанов - Димитър, се предложи на ЦСКА: Имат нужда от нови футболисти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички