Костов разкри каква е целта на Левски и обяви: Ще покажем на Шкупи, че няма да провокираме


Костов разкри каква е целта на Левски и обяви: Ще покажем на Шкупи, че няма да провокираме
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2232 0

Треньорът на Левски Николай Костов очаквано бе доволен от разгромния успех с 6:0 срещу Локомотив София. Специалистът не пропусна да благодари на феновете за френетичната подкрепя на „Герена“.

Той направи своя анализ на случилото се терена. Естествено, Костов засегна и темата за реванша срещу Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

МНЕНИЕТО И АНАЛИЗА НА КОСТОВ

„Преди да коментирам играта, най-много ми хареса атмосферата на стадиона. Безкрайно благодаря на публиката, която ни подкрепи от първата до последната минута . За мача – от началото пресирахме, останахме в половината на противника много рано. Това е нашата цел – да сме агресивни, когато пресираме противника при изнасянето на топката, което ни се получи днес“, започна коментара си Костов.

Такава е самата игра, всички наши офанзивни полузащитници могат да влизат от втора позиция, което е неудобно за противника. Поздравявам играчите ни, че успяха да го сторят“, отговори той на въпрос за петимата различни голмайстори в срещата.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 „Добър вратар, добри защитници и въпрос на доверие. Намесвахме се добре в ситуациите в защита и това доверие се предава по всички линии“, похвали специалистът защитата

СЪСТОЯНИЕТО НА РИКАРДИНЬО И КРИСТИАН ДИМИТРОВ

И двамата са с проблеми, но не са сериозни“, каза Костов за Рикардиньо и Кристиан Димитров.

Бразилският нападател остана неизползвана резерва, а защитникът бе сменен по време на срещата със столичните „железничари“.

РЕВАНШЪТ С ШКУПИ

Ние сме амбицирани да се представи добре срещу Шкупи. Победихме в първия мач, но имахме много трудности, защото футболът беше различен от днес. Искаме да покажем на македонците, че няма да провокираме и моите футболисти могат да играят“, коментира той.

Такова е решението на футболния клуб. Имаме млади футболисти, които се възстановяват по-бързо, което е предимство. Мисля, че не сме сбъркали, като не сме отложили мачове, но може да отложим някой от предстоящите мачове“, каза той по повод факта, че „сините“ не отложиха мача си.

Тъй като самият резултат предразполагаше да направим повече смени, затова ги направихме“, завърши Костов.

А ето как треньорът на Локо София потъна в земята от срам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички