Легенда на Левски посочи кой може да е "новият Мъри Стоилов" и отсече за звезда: Очаквах повече, няма развитие


Легенда на Левски посочи кой може да е "новият Мъри Стоилов" и отсече за звезда: Очаквах повече, няма развитие
Снимка: Скрийншот

13063 0

Бившият футболист на Левски Емил Спасов даде любопитно интервю, в което засегна някои водещи теми покрай отбора. Той се съгласи с това, че "сините" имат нужда от нов вратар, като обясни, че е очаквал повече от Пламен Андреев и че няма развитие при него.

"Левски имаше опитния вратар (бел. ред. Николай Михайлов), но не го използваха. Очевадно е, че трябва да се вземе такъв страж. Това беше една от ахилесовите пети на отбора. Много грешки се допуснаха. Вярно, плод на младостта, но едно време и Боби Михайлов влезе в първия тим на такава възраст и повече не излезе. Пламен Андреев е близо 3 години в мъжкия състав и вече трябва да има израстване, за да пази в него.

Не виждам такова, може и някой друг да има вина. Очаквах повече, но през последната година не ми харесва. Няма развитие при Пламен. Това е моето мнение и трябва да се казва истината на тези момчета, защото в Левски са необходими много старание, качества и работа" - заяви Спасов пред "Тема спорт".

Още: Васил Божков тотално унищожи Наско Сираков и Левски с 12 думи и отсече: Бойко Борисов съсипа клуба

Емил Спасов се надява Станислав Генчев да е новата обединителна фигура за Левски

Може ли Станислав Генчев да обедини Левски

 

Освен това изрази надежда новият старши треньор Станислав Генчев да се превърне в обединителната фигура за "синята" общност. Точно както преди време такова влияние оказа Станимир Стоилов.

"Дано се превърне в обединителна фигура. Все пак виждате положителните оценки за него от феновете. Млад, възпитан и амбициозен треньор. Искрено се надявам междуособиците да престанат и всички да се обединят, както бе преди две години, защото Левски има нужда от това" - каза още Спасов.

От Левски пък се похвалиха, че гениален ход е донесъл близо три милиона лева в клубната каса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички