Легенда на Левски за друг тим: Със свалени гащи, няма нужда от такива в Първа лига


Легенда на Левски за друг тим: Със свалени гащи, няма нужда от такива в Първа лига
Снимка: levski.bg

2060 0

Бившият нападател на Левски Петър Курдов даде интересно интервю, в което коментира успеха на Левски на старта на новия сезон в Първа лига. "Сините" разгромиха Локомотив София с 6:1 и оглавиха временното класиране в шампионата.

Петър Курдов се изказа критично за Локомотив София

Курдов обаче бе доста критичен към столичните "железничари" и ги обяви за отбор, който е бил със "свалени гащи", като допълни, че българският футбол няма нужда от такива тимове.

"Определено добър старт, резултат и игра от страна на Левски. Друг е въпросът, че Локомотив бяха със свалени гащи и както каза треньорът им (бел. ред. Иван Колев), са отбор на три седмици. Българският футбол няма нужда от такива тимове, но това си е техен проблем.

Новите играчи на Левски впечатлиха с добра игра и много тичане. Вкараха се красиви голове. Стана хубав мач за "сините". Това трябва да се вижда. Доволен съм от двубоя" - сподели той пред "Тема спорт".

Днес (26.07) Левски излиза за първи домакински сблъсък от новия сезон, като посреща Ботев Враца. Мачът е от 21:15 часа и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички