Левски - Арда по ТВ: Къде да гледаме поредната контрола на "сините"?


Левски - Арда по ТВ: Къде да гледаме поредната контрола на "сините"?
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

2776 0

Днес (6 юли) Левски ще изиграе предпоследната си проверка по план. "Сините" ще се изправят срещу още един отбор от Първа лига - Арда, след като само преди няколко дни завършиха 0:0 с вицешампиона Черно море. 

Отборът, воден от Станислав Генчев, ще излезе за четвъртата си проверка на стадион "Георги Аспарухов". От клуба уточниха, че входът ще е свободен за феновете, които желаят да посетят срещата.  Ще бъде отворен Сектор А, а влизането на стадиона ще бъде през вход 2, като началният час е 19:30.

До този момент Левски записа две победи - 2:0 срещу Спартак Плевен и 5:0 срещу Септември. Както вече споменахме, предходната проверка с "моряците" не излъчи победител. На 13 юли предстои и още една контрола срещу израелския Нетаня, която отново ще е на "Герена".

ТВ излъчване

Както и предходните двубои, тази също ще бъде предаване директно по клубната телевизия, в официалния сайт на клуба www.levski.bg, както и в официалните страници на клуба във Facebook и YouTube. Ще може да следите двубоя и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички