"Левски да си плати" - заформя се мениджърска интрига около Станислав Генчев?


"Левски да си плати" - заформя се мениджърска интрига около Станислав Генчев?
Снимка: Lap.bg

2469 0

Назначението на Станислав Генчев за старши треньор на Левски предизвиква брожение в мениджърските среди, пише "Мач Телеграф".

Твърди се, че агенти, които са свързани с Крумовград, се опитват да натискат "жълто-сините" да потърсят трансферна сума от 26-кратните шампиони на България.

ОЩЕ: "До шестото подаване" - Станислав Генчев намекна какъв Левски ще се опита да изгради

Това би било прецедент в историята на родния футбол, тъй като не е известно досега някой отбор да е плащал на друг за треньор, отбелязва изданието.

Станислав Генчев

Според запознати с проблемите на Крумовград, клубът има финансови проблеми и от месец април е със запорирани сметки по решение на местния съд. Причината се крие в иск на мениджър за преминаването на Андрей Йорданов в Пирин...

"Ръководители на сдружение "ПФК Крумовград" дават изявления как клубът работел като смазана машина... Добрите резултати на отбора се дължат на добрата работа на старши треньора Станислав Генчев, а не на ръководителите-измамници на клуба!", пише в социалните мрежи агентът на Йорданов - Теодор Димитров, и продължава:

ОЩЕ: Станислав Генчев с важни изказвания за Андриан Краев, Хосе Кордоба и вратарския пост в Левски

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"След оттеглянето на г-н Илиян Филипов, плащанията към агенти и фирми спряха и към днешна дата клубът е със запорирани сметки. От месец април същите са със запор на сметките на клуба и дадени на ЧСИ от мен. Към иска ми е присъединена и ТД НАП с иск за 450 000 лв.".

"Според моя информация, договорът на Генчев е до края на следващия сезон и е естествено Левски да си плати", изтъква Димитров, който смята, че по този начин Крумовград би могъл да си покрие борчовете.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕВасил Божков пак потвърди за "синия" дълг и загадъчно заяви: Може би да взема пак Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички