Левски го изгони заради алкохолизъм, но той призна: И грам алкохол не пия


Левски го изгони заради алкохолизъм, но той призна: И грам алкохол не пия
Снимка: Lap.bg

1783 0

Владислав Радимов може и да не е познат за по-младите привърженици на Левски, но през 2000 година се прочу със скандал. Той бе изгонен за нарушаване на дисциплината и уронване престижа на клуба, след като се напи по време на подготвителен лагер в Швейцария и вдигна скандал в хотела, където бяха настанени.

Владислав Радимов вече не пие изобщо

Сега обаче Радимов признава, че вече не пие изобщо и от 5 януари не е близнал и грам алкохол, като дори се въздържал на сватба.

"От 5 януари – нито грам алкохол. Доказвам на себе си и на жена си, че мога да живея спокойно и без да пия. В началото ми беше трудно, особено когато бях в компании, където всеки пиеше бира или вино. Бях на ръба, но устоях - думата си е дума", заяви пред "Спорт-Експрес" 48-годишният Радимов, който това лято се ожени за трети път.

"И тогава издържах, въпреки че гостите добре си пийнаха. Сигурно съм изглеждал като луд щом не докоснах алкохол дори на сватбата, но истината е, че се чувствах добре", обясни бившият капитан на Зенит и разкри най-голямото изкушение в последните 10 месеца.

"Летяхме до Турция през лятото. Едно неписано правило гласи, че на почивка всичко е позволено. Затова си налях вино, но веднага си казах: "Ех, сега ще отпия и шест месеца ще се върнат назад. Ще трябва да започна отначало. Аз съм мъж, дадох си думата!". Затова бутнах чашата настрани и поисках чаша кока-кола" - разказа пред "Спорт-Експрес".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички