Левски иска историческа услуга - ЦСКА е строго против: А БФС...


Левски иска историческа услуга - ЦСКА е строго против: А БФС...
Снимка: Колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

6958 0

Съвсем скоро може да избухне огромен скандал между Левски, ЦСКА и Българския футболен съюз (БФС). Причината е неяснотата около планирания сблъсък между "сини" и "червени" от осмия кръг на българската Първа лига.

Своеобразен спор между Левски и ЦСКА: БФС е арбитър

Символичен домакин в нея е Левски, а историята на това съперничество от години насам е категорична - всички мачове между тях се състоят на Националния стадион "Васил Левски" и би било прецедент от доста време насам това да се промени. Стадионът обаче няма да е наличен за уикенда на 14-15 септември заради концерта на Андреа Бочели.

Още: Коялипу и Локило: Доволни ли са в ЦСКА засега от тях - кога ще ги видим в действие?

От Левски искат срещата да се състои на техния стадион - "Георги Аспарухов". От ЦСКА обаче са категорично против този вариант и желаят да последва отлагане на мача (поредното такова, след като и този сезон, и през миналите се отлагат куп срещи от началото заради европейските клубни турнири и българските тимове там).

Именно отлагането изглежда и най-логичният вариант, за да няма излишно напрежение и големи ексцесии. От родната централа обаче все още не могат да излязат с решение, като вчера (12.08) излязоха със следното съобщение:

"След като разгледа представени становища от ПФК Левски Сф и ПФК ЦСКА Сф относно изиграване на срещата помежду им в VIII кръг на Първа професионална лига, СТК отлага решението си за следващо заседание, като иска становища по горното от БПФЛ, СДВР, Столична община и Министерство на спорта като собственик на Националния стадион "Васил Левски".

Бе с крак и половина аут от Левски: Генчев го възроди, а сега Наско Сираков го награждава

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички