Левски на Сираков с невиждано постижение - дори Мъри се провали... два пъти


Левски на Сираков с невиждано постижение - дори Мъри се провали... два пъти
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

692 0

Левски на Наско Сираков записа постижение, с каквото не можеше да се похвали, откакто легендарният нападател стана мажоритарен собственик. За първи път "сините" спечелиха всичките си мачове през месец септември. Неслучайно от клуба излязоха със специално съобщение по този повод. Какво обаче се случваше в предишните години?

Левски на Сираков за първи път със 100%-ов актив от победи през септември

През 2020 година Левски, воден от Георги Тодоров, победи Етър (2:1) и ЦСКА 1948 (3:0), но загуби от Ботев Пловдив с 1:2. Година след това, вече със Станимир Стоилов, той направи равен с Локомотив Пловдив (2:2) и с ЦСКА 1948, а накрая загуби и от ЦСКА на Стойчо Младенов (1:2).

И следващата есен Мъри не съумя да запише само успехи - победи Арда и ЦСКА с по 2:0, а между двата мача загуби от Локомотив София.

Николай Костов бе близо дори до цели пет победи, но така и не успя да излезе със 100%-ов актив. Той сломи Хебър (1:0), Пирин Благоевград (2:0), Етър (1:0) и Славия (2:0), но завърши при 2:2 срещу Генчев.

Сега "сините" ще опитат да продължат положителната серия от резултати. Преди мача с Ботев Пловдив Левски получи и страхотни новини.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички