"Левски" набеляза лидер на белгийския Геел


"Левски" набеляза лидер на белгийския Геел

1022 0

"Левски" се огледа в белгийско крило, съобщава "Тема Спорт". "Сините" обмислят привличането на 27-годишния Зико Гиелис, за когото няма да плащат голяма сума, за да го доведат на "Герена".

Гиелис в момента играе за втородивизионния белгийски Геел, от който част бе желания от "сините" нападател на "Ботев" Алекс Колев.

"Левски" се нуждае от флангови играч, тъй като през януари предстои раздяла с двама на позицията - Денис Махмудов и Линел Китамбала.

Белгиецът трябва да е в добра форма, тъй като за последно е играл на 19 декември. Тогава Геел с него в състава си побеждава Рьозеларе с 4:3.

Зико Гиелис е роден на 26 декември 1988 година, висок е 182 сантиметра, тежи 78 килограма. Той преминава в Геел преди сезон 2014/15. Преди това е част от друг втородивизионен тим - Десел Спорт, с който дори е играл и 8 трета лига.

След трансфера си в Геел Зико се превръща в основна фигура. През миналата кампания той записва 32 шампионатни мача, в които реализира 4 гола. През този сезон има на сметката си 16 срещи, в които е бил точен два пъти.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Белгиецът може да играе като дясно крило, но е ползван и като офанзивен халф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички