"Левски" направи и немислимото - отвориха сектор "Г" за дербито с Лудогорец


"Левски" направи и немислимото - отвориха сектор "Г" за дербито с Лудогорец

1290 0

Огромният интерес на феновете на "Левски" към дербито с Лудогорец предизвика ново действие на ръководството на тима, което беше посрещнато радушно от феновете.

Заради разпродадения сектор "Б" и почти пълния сектор "В", "сините" ще отворят голяма част от сектор "Г", за да  може още повече привърженици да посетят двубоя на 26-кратните шампиони. 

Това е първи случай от повече от 2 години насам, когато "Левски" е лидер в първенството, като сега у дома посреща действащия шампион. Срещата е в неделя! 

Ето съобщението до "сините" фенове:

Уважаеми фенове, във връзка с огромния интерес към двубоя срещу Лудогорец тази неделя, 18.10, на стадион „Георги Аспарухов”, ПФК Левски взе решението да направи жест към своите фенове и да отвори за срещата сектор „Г”.

От четвъртък, 15.10, след 12:00 часа единствено в магазина на клуба на улица „Тодорини кукли” 47 ще бъдат пуснати ограничени бройки за трибуната. Привържениците на Левски ще влизат в блок 23, вход 10 (откъм булевард „Владимир Вазов”). В същия блок ще бъдат настанени и юноши на клуба.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Цената на пропуските ще е 7 лева.

Припомняме ви, че всички билетите за сектор „Б” бяха изчерапни, а все още в продажба са финални бройки за сектор „В”, които може да намерите, както в магазина на „Герена”, така и в мрежата на Ticketpro.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички