"Левски" няма да пипа схемата срещу Локо (Пд)


"Левски" няма да пипа схемата срещу Локо (Пд)

1058 0

Треньорският щаб на "Левски" няма да променя тактиката си за днешната среща с Локомотив (Пд). В редиците на "сините" има проблеми с контузени и наказани играчи, но това явно не притеснява старши треньора Стойчо Стоев.

Специалистът е намерил решение на проблема заради отсъствието на двете крила Божидар Краев и Луис Педро. Младокът има контузия, която го извади от терена, докато холандецът е наказан.

Първите тренировки от началото на седмицата пропусна и третият флангови играч Либан Абди. Сомалиецът все пак направи едно занимание със съотборниците си. По-скоро обаче Стоев ще го остави на пейката срещу пловдивчани,за да го запази за реванша с Лудогорец. Абди се превърна в основен играч и нова травма срещу Локо ще го извади от най-важния мач за "сините" през този сезон.

Стойчо Стоев ще нареди своите 4-2-3-1. На вратата ще застане Боян Йоргачевич, а карето пред него ще оформят Роман Прохазка, Борислав Стойчев и Веселин Минев. В средата на терена се очаква да бъде една от промените, като до капитана Владимир Гаджев може да застане Стефан Велев. Малко пред тях ще е Мигел Бедоя, а по крилата не е изключено да започнат Борислав Цонев и Антонио Аниете.

В атака Лукаш Гикиевич, който започна при загубата от Славия, ще отстъпи мястото си на голмайстора Валери Домовчийски. Все пак не е изключено двамата да се появят в стартовия състав, което ще е за първи път, откакто полякът дойде на "Герена".

В лагера на Локомотив (Пд) отново се завърна доброто настроение, след като тимът прекрати серията си от седем поредни поражения, разгромявайки Марек с 4:0 в предишния кръг. Сега възпитаниците на Христо Колев се надяват да измъкнат нещо и при визитата на "Левски". Очакванията са, че "сините" ще съхранят някои от футболистите си, което дава още по-голям повод за оптимизъм на "смърфовете".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Христо Колев ще подреди състава си във вариант 4-2-3-1. На върха на атаката ще се редуват Ласиман и Камбуров. По едното крило ще вършее Бирсент Карагерен, а Дани Кики най-вероятно ще замести контузения Делев.

В средата на терена ще си партнират Бурабия и Траянов. Защитното каре ще оформят Илиев, Димитров, Сечков и Сандански, а на вратата се очаква да е отново Скорчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички