Левски осъществява нов трансфер - ръководството сбъдва желание на Станислав Генчев?


Левски осъществява нов трансфер - ръководството сбъдва желание на Станислав Генчев?
Снимка: БГНЕС

2222 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, вече разглежда варианти за нови играчи, които да подсилят халфовата линия. Според информация на "Тема Спорт", той и неговият екип мислят да привлекат нов плеймейкър, тъй като отборът изпитва нужда от такъв тип футболист.

Нуждата от плеймейкър в Левски

Още: Обявил Левски за най-великия отбор завърши срещу ЦСКА II със съмнение за комоцио

В последните три срещи представянето на тима не е на очакваното ниво, като са създадени малко голови възможности и е вкаран само един гол. В момента Левски разчита на играчи като Джавад Ел Джемили и Аасими Фадига, които обаче са непостоянни в изявите си, като редуват силни мачове с такива, в които остават незабелязани. Преди време се разпространиха слухове за евентуален трансфер на Ел Джемили, но въпреки интереса от турски клубове, сделка не беше постигната.

Генчев иска нов плеймейкър в Левски

Идеята на Генчев е да търси качество, а не просто да попълни отбора с нови играчи, като внимателно проучва всеки кандидат. Ако в момента не бъде намерен подходящ футболист, тъй като "сините" могат да привлекат само свободни агенти, клубът вероятно ще осъществи такъв трансфер през зимата, твърди гореспоменатото издание. Левски също така планира да се сдобие с нов вратар по време на международната пауза, като в момента се обмислят варианти от чужбина.

През този трансферен прозорец Левски изпрати двама полузащитници под наем – Антоан Стоянов в Ботев Враца и Асен Чандъров в Септември София. Очакваше се и Патрик Мислович да бъде отдаден под наем, но за момента той остава в отбора.

Още: 9 месеца след ударното обединение: Ултрасите от цяла България се вдигат за Лига на нациите

Още: БФС с жесток удар по Спартак Варна, еднакви глоби за Левски и Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички