"Левски" пак пита за Галин Иванов


"Левски" пак пита за Галин Иванов

1123 0

Галин Иванов отново е вариант за ново попълнение на "Левски".

"Сините" обмислят да вземат играча на Хазар през зимата, с оглед на намаления финансов потенциал на клуба. Той бе желан и през лятото, но тогава до споразумение не се стигна. 

Галин Иванов избра тогава именно Хазар, където се представя добре, пише "Меридиан мач". В 13 мача той има 5 гола от началото на сезона, като в доста двубои се подвизава и като централен нападател, а не на обичайната си позиция като крило.

В последния си двубой Галин Иванов отново се представи силно, като вкара гол при 2:2 срещу Нефтчи (Баку). Двата тима завършиха с по 9 души на терена, а Хазар запази петата си позиция в класирането.

Конкуренция за подписа на Галин Иванов обаче не липсва, като според местните медии турски тимове също се облизват за юношата на "Левски".

За евентуално негово привличане ще се чака все пак позицията и на бъдещия треньор на "Левски", независимо как се казва той.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички