"Левски" спечели Вечното дерби при юношите до 19 г., масов бой прекъсна мача


"Левски" спечели Вечното дерби при юношите до 19 г., масов бой прекъсна мача

1640 0

"Левски" спечели с 2:0 дербито с ЦСКА при юношите до 19 г., което се изигра на едно от помощните игрища на "Герена". Двубоят обаче беше прекратен заради бой между феновете на двата отбора. Инцидентът се случи през второто полувреме при резултат 2:0 в полза на „сините“, след като реферът изгони по един футболист и от двата отбора.

„Левски“ откри резултата още в 10-тата минута след попадение на Никола Димитров. В 27-та минута Алекс Боримиров удвои аванса на своя тим, след като се разписа от дузпа. ЦСКА се оттегли на почивката с човек по-малко, след като Кристиян Пешов беше изгонен за втори жълт картон.

Грозните сцени се разиграха в средата на второто полувреме. Вихрен Манев показа червени картони на Божидар Божилов от „Левски“ и Герман Петров от ЦСКА. Привърженик на „червените“ отиде до тъчлинията, за да иска обяснение, което предизвика гнева на „сините“ фенове и те налетяха на бой. До по-сериозни последици се размина след намесата на Даниел Боримиров, който е директор на школата на „Левски“, както и на няколко охранители.

Въпреки желанието на рефера двубоят да продължи, от ЦСКА категорично отказаха. След около половин час обаче те се съгласиха да доиграят мача, тъй като иначе трябваше да запишат служебна загуба. До края на срещата резултатът се запази и "сините" спечелиха мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички