Левски удари казахстанци, 16-годишен бележи


Левски удари казахстанци, 16-годишен бележи
Снимка: БГНЕС

731 0

"Левски" започна с победа втория си подготвителен лагер в Турция. "Сините" стигнаха до сравнително лесен успех с 2:0 над казахстанския Тобол във втората си контрола по време на зимната пауза в "А" група.

26-кратните шампиони на България вкараха по едно попадение през двете полувремена, като през първата част точен беше Мигел Бедоя (12), а в 62' Станислав Иванов, който е едва на 16 години, подпечата победата на столичани.

Стойчо Стоев заложи на стартови 11 без нито един юноша, а сред титулярите бяха Санти Гном, Александър Александров и Франсис Нар. През първото полувреме "сините" изпитваха сериозни затруднения със създаването на положения за гол, но все пак ранния гол на Бедоя успокои играчите на "Левски" и те контролираха събитията до  края на полувремето.

На почивката Сърджан Лукин замени Карнер и дебютира за столичани. През втората част Тобол взе инициативата и създаде няколко опасности пред Йоргачевич, който трябваше да се намесва на три пъти. Радослав Цонев, Мики Орачев и Станислав Иванов замениха Гном, Костадинов и Минев в 60-ата минута.

Две по-късно след атака отдясно и разбъркване пред вратата на Тобол, топката попадна в Станислав Иванов, който водеше атаката и с точен удар в долния десен ъгъл направи 2:0.

Единственият от новите, който не се появи на терена, бе Джъстин Менголо. Той все още не е влязъл в необходимата спортна форма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички