„Левски” взе с „шестица” последния изпит преди Купата


„Левски” взе с „шестица” последния изпит преди Купата

1039 0

„Левски” отнесе Марек с 6:0 в последния мач и за двата тима от първенството. С хеттрик за „сините” блесна младокът Божидар Краев. Два добави испанецът Антонио Аниете. Точно толкова му трябваха, за да изпревари Мартин Камбуров начело при голмайсторите. Разписа се и Борислав Цонев от дузпа.

Краев откри в 32-ата минута след подаване на Владислав Мисяк, а в 40-ата минута удвои след технично изпълнение. 17-годишният футболист бе майсторски изведен от Александър Александров и прехвърли Пламен Младенов.

Борислав Цонев от дузпа направи 3:0 в 52-ата минута. Нарушението бе извършено срещу Краев. Последният вкара хеттрик в 58-ата минута след хубаво изпълнение, който е негов първи в "А" група и втори за Левски. Антонио Аниете вкара за 5:0 в 83-ата минута, а в 88-ата отново Аниете направи 6:0 и стана голмайстор на първенството с 14 гола.

"Сините", които играха с екипа си за сезон 2015/2016, ще завършат като победители във втората шестица, но мислите на всички в клуба са насочени към събота, когато е финалът за Купата на България срещу Черно море. Това е и причината старши треньорът Стойчо Стоев да даде почивка на повечето титуляри, на които ще разчита в битката за трофея. Дебют за столичани в официален мач прави защитникът Деян Иванов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички