Мениджър: "Левски" обра боклука на Европа, всички им се смеят


Мениджър: "Левски" обра боклука на Европа, всички им се смеят

3415 0

"Левски" обра боклука на половин Европа, коментира селекцията на "сините" мениджърът Николай Жейнов. Той работеше активно с клуба докато начело беше Тодор Батков, но след напускането на адвоката на "Герена" не ползват услугите му.

"Няма насочена и правилна трансферна политика на „Герена". Там думата „селекция" е изключително занемарена и обезценена. Искам спортно-техническото ръководство да ми каже в какво точно се състоят и изразяват действията на така нареченото „скаутско звено"?! Те въобще гледали ли са поне един от футболистите, които пращат на "Левски"? Срамно е това! Пристигат хора, които са играли в турнири за безработни, които ги гонят от всички останали състави. А сега щели да спасяват "Левски", обяви Жейнов пред "Топспорт".

"Взеха и едно футболистче, за което всички им се смеят все още, гонен е от всички отбори. Да говорим с имена - Китамбала кой го е гледал? С Гикиевич, който беше набързо освободен, каква беше историята? Ами останалите нови? Като стана дума за конкретни футболисти, нека попитам - защо Махмудов не попада в групата за мачовете?", пита агентът.

"Каква е причината? Много въпроси и все един и същи отговор, но никой не го казва. Кой от скаутите на клуба говори английски? Кой от дошлите футболисти знае чужд език? Как се разбират и споразумяват те? С някакви агенти, знайни и незнайни, „гарантиращи" им, че въпросните състезатели „стават" за "Левски"? Е как ще се гони ниво, като в клуба не знаят какво искат? Те нямат идея каква им е крайната цел на селекцията. Най-лошото е, че за всички е ясно какво се случва, но никой не го казва. Така "Левски" няма да просперира и да върви нагоре. Не става", добави още Жейнов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички