Мениджър разкри: "Левски" продава играч в клуб от топ 3 на Англия


Мениджър разкри: "Левски" продава играч в клуб от топ 3 на Англия
Снимка: БГНЕС

1955 0

"Левски" може да осъществи супер престижен трансфер до десетина дни. Става дума за младока Божидар Краев, който може да бъде продаден в клуб от топ 3 на Висшата лига. Новината сензационно съобщи сръбската мениджърка Катарина Паунич.

"Говорим за клуб, който в момента е в топ 3 на английското първенство (Лестър, Арсенал и Манчестър Сити). Става дума за директна продажба, но не искам да казвам повече от суеверие, до десетина дни трябва да се разбере", заяви Паунич пред "Дарик".

Мениджърката ще помага на "сините" да осъществят трансфера, като сумата, която ще получи българският клуб, е сериозна, според нея.

"Сумата със сигурност е добра, клубовете там държат стандарт", посочи Паунич.

Към младия офанзивен играч вече е отправена една официална оферта, като сега предстоят допълнителни преговори, но Паунич сподели, че вярва в благоприятна развръзка на сделката.

"Аз няма да си губя времето, ако не вярвам, че ще се получи. Това е като рулетка, дано да стане", каза още сръбкинята.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Миналата зима Краев изкара проби в Манчестър Сити, като стана ясно, че "гражданите" ще продължат да го следят. Възможно е именно там да премине талантът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички